Beschrijving

Veel gokkasten of video slots spreken voor zich. Het neemt echter niet weg dat alles voor iedereen meteen duidelijk is. Bepaalde zaken – en zeker als het gaat om online spelletjes waarbij geld kan worden ingezet – behoeven nu eenmaal meer uitleg. De ene gokkast lijkt misschien gecompliceerder dan de andere.

Daarom is het voor jou als speler prettig als een en ander duidelijk ‘op papier’ wordt gezet. In onderstaand verhaal proberen wij een duidelijke beschrijving te geven van wat het video slot Allways Fruits exact inhoudt en hoe het precies gespeeld dient te worden.

Wanneer je het betreffende spel hebt geselecteerd, tref je direct een aantal knoppen aan. Het zijn de zogenaamde basisknoppen – laten we ze zo maar noemen – die je ook bij een ander spel doorgaans aantreft. Wellicht is de hierna volgende uitleg overbodig; toch melden we het maar even. Bij de knop Flag, deze vind je boven aan in het scherm, word je verzocht de taal in te stellen. Dat mag je eigen taal zijn. Maar misschien vind je het prettiger om online spellen altijd in het Engels te spelen.

De keuze is aan jou. Ieder heeft zo zijn voorkeur. We blijven even bovenin hangen en zien een zwarte dunne balk. Als je hier op gaat staan en klikt, komen er meerdere opties tevoorschijn, zoals Audio on/off, Full Screen on/off en de paytable. De eerste twee spreken voor zich, de paytable gaan we eens nader bekijken.Paytable

In de paytable – ook wel betalingstabel genoemd – zien we verschillende dingen terug. Welke symbolen worden er zoal gebruikt en wat zijn de waarden van de betreffende symbolen? Het is natuurlijk prettig om van tevoren te weten op welke symbolen het best gegokt kan worden. Per symbool wordt aangegeven wat onder verschillende omstandigheden de winst zou kunnen zijn. Zie je bijvoorbeeld driemaal eenzelfde symbool verschijnen op je beeldscherm, dan zit daar een bepaalde waarde of winst aan vast. Op deze wijze bent u voordat u begint met spelen op de hoogte van wat en hoeveel er gewonnen kan worden.

Bij uitgebreide video slots staat er echter nog meer in de paytable. Beschikt het spel over multipliers? En zoja, met welke factor wordt je winst vermenigvuldigd als de multiplier in werking treedt? Kan ik slechts spelen met de behaalde bonus of bestaat ook de mogelijkheid dit uit te laten betalen? Tevens wordt beschreven welke rol de scatter heeft in dit spel. De scatter kan zomaar onverwacht een extra bonus uitkeren, terwijl hij niet eens op de winlijn hoeft te staan.

Het zijn allemaal zaken die handig zijn om als speler te weten. Zeker als je nog niet zo bekend bent met het spelen van video slots. Ook de free spins worden uitgelicht. Wanneer heb je recht op free spins? Hoeveel zijn er dat dan? En geldt dat bij elk symbool? Het moge duidelijk zijn. Laat je niet verrassen en bekijk de paytable uitvoerig.

Gamble, Bet en Auto Start

Als we ons verplaatsen naar de onderkant van het scherm, vinden we de knop Exit. Dit behoeft geen uitleg. Via deze knop is er de mogelijkheid het spel te verlaten. Al hopen wij natuurlijk dat u dat in zo’n vroeg stadium nog niet doet. Met de knop Gamble bestaat er voor jou de mogelijkheid de winstkansen te verdubbelen. En dat is natuurlijk interessant. Nadat deze functie wordt gestart, dient de speler een keuze te maken tussen zwart en rood.

Bij een juiste keuze wordt de winst verdubbeld. Dit alles wordt vervolgd met nog een kans op verdubbeling. Totdat je zelf aangeeft de winst te willen omzetten in speelgeld. Meer uitleg hierover is eigenlijk niet nodig. Neem een kijkje in het spel en het spreekt voor zich.

De Bet-knop stelt je in staat het inzetbedrag aan te passen. Heb je het wel even gehad met al die voorzichtigheid van 0,01 cent per draai, pas het aan naar het gewenste bedrag. Als laatste willen we het nog even hebben over de Auto Start-knop. Vroeger – in die mooie tijd toen we een gokje waagde bij de fritesboer op de hoek – zetten we de Start-knop vast met een luciferhoutje. Online wordt dat lastig. Daarom bestaat er de Auto Start-knop. Door deze te activeren hoef je niet telkens op de Start-knop te drukken.